Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά», η επιχειρηματίας Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη

mesaralive.gr  05 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά», η επιχειρηματίας Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη

Με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, θα δώσει τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, η Τουριστική Επιχειρηματίας Ελένη Παχάκη-Κατσιρντάκη, η οποία κατάγεται από τις Μοίρες και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε Μάταλα και Καλαμάκι.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιουδάκης: «Η εργατικότητα που συνδυάζεται με τη δημιουργία μιας πετυχημένης οικογένειας αλλά και την ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς στα κοινά μέσα από πληθώρα δημιουργικών, πολιτιστικών και άλλων, δραστηριοτήτων στην περιοχή του Δήμου μας, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της Ελένης Παχάκη-Κατσιρντάκη, μιας δραστήριας Επιχειρηματία στον χώρο του Τουρισμού στον κρητικό νότο, μητέρας δύο παιδιών που απέκτησε με τον σύζυγο της Κώστα Κατσιρντάκη, με τον οποίο αποτελούν ένα εξαίρετο «δίδυμο» προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δημοτικού Διαμερίσματος Πόμπιας, όπου είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου, συμβάλλοντας όλα τα τελευταία χρόνια στην επιτυχία πληθώρας εκδηλώσεων, ενώ είναι και δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Πολυάσχολη και πολυτάλαντη -αφού πέρα από τις επαγγελματικές της ασχολίες, ζωγραφίζει, παίζει κιθάρα και ταξιδεύει συχνά εντός και εκτός Ελλάδας παίρνοντας ιδέες από άλλα μέρη και πολιτισμούς- φαίνεται να έχει «κληρονομήσει» κάποια από τα χαρακτηριστικά των γονιών της- την οργανωτικότητα της υπερδραστήριας μητέρας της Φρόσως Παχάκη που ασχολείται με τα τουριστικά, αλλά και τις καλλιτεχνικές τάσεις του πατέρα της Μανώλη Παχάκη, Εργολάβου οικοδομών που πέρα από κάποια, αρκετά ιδιαίτερα, κτίσματα σε τουριστικές περιοχές που «φέρουν την υπογραφή του», ασχολείται με τη ζωγραφική και τις καλλιτεχνικές κατασκευές. Την καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην παράταξη μας, έχοντας τη σιγουριά ότι είναι από τα άτομα που μπορεί να προσφέρει πολλά στον Δήμο μας»!

Δήλωση Ελένης Παχάκη-Κατσιρντάκη, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη:

 «Στα μάτια - των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή μας βλέπω να καθρεπτίζεται ο θαυμασμός για την ομορφιά του τόπου μας και την ανεκτίμητη αξία του- στις κουβέντες μαζί τους πάντα γίνεται λόγος για τις τεράστιες δυνατότητες του αλλά και, με καλή διάθεση, τα όποια «στραβά» πρέπει να βελτιωθούν. Σαν κάτοικος αυτής της περιοχής του, εξαιρετικά προικισμένου από τη φύση, κρητικού νότου και ως μητέρα δύο παιδιών που με το σύζυγο μου θέλουμε να τα δούμε να παραμένουν, να δημιουργούν και να προσφέρουν στον τόπο που γεννήθηκαν, εδώ στο Δήμο Φαιστού, αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να δώσουμε στον τόπο μας «προοπτική μέλλοντος», κάνοντας τον  καλύτερο όσον αφορά την καθημερινότητα των δημοτών του, την παραμονή των επισκεπτών του, τις πολύπλευρες προοπτικές ανάπτυξης του. Η ενασχόληση με τα κοινά – μέχρι τώρα μέσα από ποικίλες δραστηριότητες στην περιοχή μας- μου προσφέρει ικανοποίηση και χαρά γιατί αισθάνομαι μέρος ενός μεγάλου συνόλου που νοιάζεται για το καλό του τόπου του και κάνει ότι μπορεί γι αυτό. Με αυτή τη νοοτροπία με μεγάλωσαν οι γονείς μου- με αυτή τη νοοτροπία μεγαλώνουμε και εμείς με το σύζυγο μου τα παιδιά μας.  Πιστεύω ακράδαντα ότι μια Δημοτική Αρχή που θα αγαπά τον τόπο μας και θα νοιάζεται τους ανθρώπους του μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλους μας. Με αυτό το στόχο, δηλώνω “παρούσα” στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου  με την παράταξη “Ο Τόπος μας μπροστά” του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη».

 

mesaralive.gr  05 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα