Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  28 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Τυμπάκι

Με κάθε επισημότητα γιορτάζει σήμερα το Τυμπάκι την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η πόλη του Τυμπακίου τιμά την Επέτειο του «ΟΧΙ» και ετοιμάζεται να χειροκροτήσει τους Tυμπακιανούς μικρούς και μεγάλους μαθητές, φορείς και ιδρύματα που θα παρελάσουν στην κεντρική λεωφόρο του Τυμπακίου τιμώντας  όλους εκείνους που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της πατρίδας. Στο Τυμπάκι, οι εκδηλώσεις ξεκινούν με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  Ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακαρίου στον Ιερό ναό του Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

Στις  10:00 π.μ θα τελεστεί  Επίσημη Δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Τίτου Τυμπακίου, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Ανέστης Αθανάσιος καθηγητής του Λυκείου Τυμπακίου. Στη συνέχεια οι επίσημοι θα κατευθυνθούν στο Ηρώο της πόλης όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει κατάθεση στεφάνων και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής για τους νεκρούς αγωνιστές. Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου , περίπου στις 11 θα ξεκινήσει η παρέλαση.

Και φέτος μικροί και μεγάλοι μαθητές είναι πανέτοιμη να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί στην κεντρική λεωφόρο του Τυμπακίου.

Στην παρέλαση που τελετάρχης έχει οριστεί η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Λυκείου Τυμπακίου κα Λενακάκη Νίκη, θα παρελάσουν με τη σειρά:

 

Ειδικό Σχολείο (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών– ΚΔΑΠ Τυμπακίου  - 1ο Δημοτικό Τυμπακίου – 2ο Δημοτικό Τυμπακίου – 3ο Δημοτικό Τυμπακίου – Γυμνάσιο Τυμπακίου – Λύκειο Τυμπακίου.

 

mesaralive.gr  28 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα