Με ξένες κάρτες προσπαθούσε να σηκώσει χρήμα
Ενας άνδρας στην Σητεία με κάρτες ανάληψης που δεν ήταν δικές του, προσπάθησε να βγάλει λεφτά.
Αναλυτικότερα το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:
Συνελήφθη, 34χρονος ημεδαπός για κλοπή στα ΛασίθιΣυνελήφθη, χθες (11.09.2018) το πρωί στην Σητεία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 34χρονος ημεδαπός για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες (11.09.2017) το πρωί εντοπίσθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 34χρονος κατά το χρόνο που έκανε ανάληψη χρημάτων από Α.Τ.Μ. Τραπεζικού καταστήματος, με κάρτες αναλήψεως οι οποίες όπως προέκυψε είχαν αφαιρεθεί από την οικία 74χρονου ημεδαπού σε προγενέστερο χρόνο.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι o 34χρονος, την 08.09.2018 είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή από οικία 41χρονου ημεδαπού αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού- Επιτυχημένη η δράση φροντίδας ζώων συντροφιάς στην Πόμπια
- Mε λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Τυμπάκι
- Δήμος Φαιστού:Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Σχετικά άρθρα
- Επεισόδιο στα Καπαριανά: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 55χρονος – ένταλμα και για τον γιο
- Η Μεσσαρά, η ΕΛ.ΑΣ, οι παρεμβάσεις, τα τραπεζώματα και το ξεσκαρτάρισμα
- Σήμερα η πορεία διαμαρτυρίας για τα γεγονότα στο Τυμπάκι-Σε ετοιμότητα η Αστυνομία
- Mεσαρά: Εντονη ανησυχία για αντίποινα-Σε εγρήγορση η Αστυνομία
- Κλιμάκια ΣΔΟΕ-Αστυνομίας σαρώνουν την Κρήτη





