Με βολή 29,12 Χρυσός και στον ακοντισμό ο Μανώλης Στεφανουδάκης στην Τυνησία.

Με μια φοβερή βολή στα 29,12 μέτρα ο Μανώλης Στεφανουδάκης ανέβασε για άλλη μια φορά τη Γαλανόλευκη στο πιο ψηλό σημείο του ιστού,διπλασιάζοντας τα χρυσά μετάλλια στο Διεθνές Grand Prix της Τυνησίας.
Ο μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης με αυτή τη βολή του σημείωσε νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ και μάλιστα με μια πολύ μεγάλη βολή.
Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Μανώλης Στεφανουδάκης, με βολή 8,37 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία, αφιερώνοντας τη νίκη του στην Παναγία, σε όλους όσους τον στηρίζουν και στην κόρη του.
Να σημειωθεί ότι και σε αυτούς τους αγώνες το μεγάλο αθλητή στηρίζουν οικονομικά τα μέλη του μεγάλου του χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΙ, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι δίπλα του, και τα μέλη των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., ΜΙΝΟΑΝ LINES, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ και ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ.
Δείτε επίσης
- Ήττα για Εθνική 3-1 στη Σκωτία
- Euroleague: Με λυτρωτή Ναν “απέδρασε” απο τη Βιτόρια (HL)
- Για τη 2η νίκη ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός
- Μεγάλες αλλαγές στη Euroleague: Το νέο format που εξετάζεται
- SuperLeague: Ιστορική ανατροπή του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό- Νίκη οξυγόνο για τον Παναθηναϊκό