Με «άρωμα» Μεσαράς και με το κεφάλι ψηλά, η Ελλάδα αποχαιρέτησε το Πανευρωπαϊκό

mesaralive.gr  06 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με «άρωμα» Μεσαράς και με το κεφάλι ψηλά, η Ελλάδα αποχαιρέτησε το Πανευρωπαϊκό

Και οι τέσσερις ήταν υπέροχες!!! Με δεδομένο μάλιστα ότι η τετράδα «όνειρο» είχε και άρωμα Μεσαράς ο Νότος για άλλη μια φορά νιώθει διπλά υπερήφανος!!!!!

Η Μαρινέλλα Πεδιαδιτάκη και οι συμπαίχτριές της Μαρία Χαλδαίου, Εκάβη Γεωργοπούλου και Μελίνα Παντελή, έκαναν μια μεγαλειώδη προσπάθεια στο ομαδικό στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Βουλγαρία. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μεγαθήρια ,όχι μόνο της Ευρωπαϊκής αλλά και της Παγκόσμια ξιφασκίας κοίταξαν τις αντιπάλους τους στα μάτια και έφυγαν με ψηλά το κεφάλι!!!

Από  τον 1ο γύρο όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες για την είσοδό τους στην οκτάδα με την πανίσχυρη Ουκρανία. Παρόλα αυτά τα κορίτσια τις αντιμετώπισαν στα ίσα χάνοντας 41-45 !!!
Η τεράστια επιτυχία  ήρθε λίγη ώρα αργότερα όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες με την δυνατή Πολωνία  για τις θέσεις 9-12.Τα κορίτσια της Ελλάδας επικράτησαν με 45-44 αφήνοντας  έτσι την μεγάλη Πολωνία έξω από την συνέχεια, όπου μπορεί να ηττήθηκαν από Λετονία με  40-45 και Μεγάλη Βρετανία με  39-45 ),έχοντας δώσει ήδη 2 πολύ δυνατά παιχνίδια με Ουκρανία και Πολωνία, ωστόσο  αποχαιρέτισαν το  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά.

 

mesaralive.gr  06 March, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ