Με αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων και υπηρεσιών συνεχίζουν οι αγρότες

Φωτο: cretalive.gr
Αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων και υπηρεσιών αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών που συμμετείχαν το βράδυ της Τετάρτης, στη διευρυμένη σύσκεψη στην αίθουσα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηράκλειου, μετά και την άκαρπη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με εκπροσώπους άλλων μπλόκων της χώρας, στην οποία, να θυμίσουμε, δεν είχαν πάρει μέρος αγρότες από το νησί.
Στη διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού των αγροτών τονίστηκε ότι ο νέος γύρος κινητοποιήσεων ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6.00 το πρωί με αποκλεισμό των Καταστημάτων της τράπεζας της Ελλάδος σε Ηράκλειο και Χανιά και στα Τελωνεία σε Ηράκλειο, Χανιά και Καλούς Λιμένες.
Οι εκπρόσωποί τους επεσήμαναν για μια ακόμα φορά την ανάγκη "μαζικής συμμετοχής των αγροτών στις κινητοποιήσεις" ενώ επεσήμαναν ότι θα υπάρχει και περιφρούρηση των κινητοποιήσεων, προκειμένου να αποφευχθούν "παρατράγουδα".
Αποφασίστηκε επίσης μετάβαση στην Αθήνα την ημέρα ψήφισης στη Βουλή, των επίμαχων μέτρων.
Πηγή: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη»: φόλες σε Χουστουλιανά και Γέργερη
- Μεσαρα: Καταγγελία για βανδαλισμό σε ιστορικό σπίτι στο Φουρνοφάραγγο
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER
Σχετικά άρθρα
- Τέμπη: Όλη η Ελλάδα στους δρόμους ζητά δικαιοσύνη - Εικόνες κοσμοσυρροής από κάθε άκρη της χώρας
- Ηράκλειο: “Λαοθάλασσα” 25000 ανθρώπων κατέκλυσε το κέντρο της πόλης
- Όλη η Ελλάδα στους δρόμους για τα Τέμπη - Συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα κi όχι μόνο
- Τέμπη-Τραγωδία: Οι μνήμες,ο αγώνας για δικαίωση και το μεγάλο κάλεσμα
- Μεσαρά: Πληθαίνουν τα καλέσματα κινητοποίησης για τα Τέμπη