Μαζεύει καπάκια «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» μαζί με τα σχολεία και τη ΒΟΤΟΜΟΣ

  04 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μαζεύει καπάκια «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» μαζί με τα σχολεία και τη ΒΟΤΟΜΟΣ

Τους μικρούς και μεγάλους μαθητές, βάζει στο «χορό» της πολύ σημαντικής δράσεις συλλογής και ανακύκλωσης καπακιών, ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Μετά από μια πολύ σημαντική προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, σε συνεργασία με την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ, η δράση ξεκίνησε και πάλι, πιο δυνατή και πιο ενδιαφέρουσα αφού στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών!

Το κάλεσμα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Στο σχετικό κάλεσμά του για την έναρξη της σημαντικής αυτής δράσης, ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» την 1η μέρα του Φεβρουαρίου, ανέφερε «Kαλό μήνα με καινούριες δράσεις! Γνωρίζετε όλοι τη σημασία της συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών, προκειμένου να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και άλλα είδη που παρέχονται σε άτομα που τα έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με την εταιρία ΒΟΤΟΜΟΣ ξεκινάμε για μια ακόμη χρονιά την αντίστοιχη δράση. Και επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ο σύλλογος μας ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού συλλογής καπακιών για όλα τα σχολεία της περιοχής μας! Το σχολείο που θα μαζέψει τα περισσότερα καπάκια θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη! Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από σήμερα , 1/2 έως και τις 31/5. Καλή επιτυχία σε όλους!».

 

  04 February, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα