Ματς που άρχισε αλλά δεν τελείωσε ποτέ στο «Γ. Σκουρέλλος»

Του Μάνου Κασαπάκη  04 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ματς που άρχισε αλλά δεν τελείωσε ποτέ στο «Γ. Σκουρέλλος»

Επεισοδιακό φινάλε στο "Γιάννης Σκουρέλλος" εκεί όπου η Χαραυγή υποδέχθηκε την Γαρίπα για την 18η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 89ο λεπτό και ενώ η Χαραυγή είχε πάρει το προβάδισμα με 4-3.

Την στιγμή της επίτευξης του τέταρτου τέρματος, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν έξαλλα την επίτευξη του τέρματους.

Τότε ο διαιτητής Σπινάκης πήρε την απόφαση να διακόψει το παιχνίδι και να φύγει για τα αποδυτήρια.

Ωστόσο, για να φτάσει η διακοπή, το παιχνίδι είχε από τα πρώτα του λεπτά πολύ ένταση!

Από την πλευρά της Γαρίπας καταγγέλουν τον διαιτητή Σπινάκη πως δεν αντιμετωπίσε την ομάδα τους επί ίσους ώρους, φοβούμενους τις αντιδράσεις των γηπεδούχων.

Επίσης, διαμαρτύρονται έντονα για το τρίτο γκολ της Χαραυγής που προήλθε η ισοφάριση, 3-3, λέγοντας πως έχει γίνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, με την επόπτη Επιτροπάκη παρά το γεγονός πως βρισκόταν σε καλή θέση δεν υπόδειξε την παράβαση.

Μια φάση ακόμα που φωνάζουν οι φιλοξενούμενοι, στο 85ο λεπτό αι ενώ το σκορ ήταν στο 3-3 ο επιθετικός της Γαρίπας Βασιλείου ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι. Αντ' αυτού έδειξε δεύτερη κίτρινη και απέβαλε τον νεαρό επιθετικό για διαμαρτυρία!

Ακόμα στο 88ο λεπτό στην φάση του 4-3 υπήρξε εκ νέου χτύπημα στον τερματοφύλακα με τον διαιτητή Σπινάκη να δείχνει σέντρα. Αμέσως μετά, ο τερματοφύλακας διαμαρτυρήθηκε και δέχθηκε και αυτός την κόκκινη κάρτα, καθώς φαίνεται να επιτέθηκε στον διαιτητή.

Αναμένουμε τις επόμενες ώρες να δούμε την τελική απόφαση της ΕΠΣΗ, για την έκβαση του αν μη τι άλλο επεισιοδιακού παιχνιδιού...

 

ΠΗΓΗ: prismanews.gr

 

Του Μάνου Κασαπάκη  04 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα