Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Γερμανία και Πολωνία στην Περιφέρεια Κρήτης

Τους 22 μαθητές και μαθήτριες από την Γερμανία και την Πολωνία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS μαζί με το λύκειο Αρχανών, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης των μαθητών, και των εκπαιδευτικών στη Περιφέρεια με επικεφαλής την διευθύντρια του Λυκείου Αρχανών Μαρία Δρακωνάκη, ο Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους επεσήμανε, ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως είναι το Erasmus ενώνει τους μαθητές της Ευρώπης.
Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, υλοποιούν στο νησί μας δράσεις που αφορούν το περιβάλλον. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης για το θέμα επεσήμανε ότι, τα μηνύματα για το περιβάλλον είναι ανησυχητικά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο οι αντιδράσεις των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων που ευαισθητοποιούνται μπορούν να αντιστρέψουν την εικόνα και τις πολιτικές για την προστασία της φύσης.
Ο κ. Αρναουτάκης ευχόμενος στα παιδιά και στους καθηγητές τους καλή διαμονή στη Κρήτη τους κάλεσε να την επισκεφθούν και πάλι μαζί με τους συγγενείς τους απολαμβάνοντας το μοναδικό κλίμα-περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό της.
Δείτε επίσης
- Μητσοτάκης στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για δημοπράτηση δικτύων»
- Δήμος Γόρτυνας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του Ράλλυ Κρήτης
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Φαιστού σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν προγράμματα για την καταγραφή ζώων συντροφιάς και σκύλων φύλαξης ποιμνίων
- Συνάντηση Μητσοτάκη - Βαρθολομαίου, με φόντο την Εκκλησία της Κρήτης
Σχετικά άρθρα
- Χρηματοδοτήσεις άνω των 200 εκ. ευρώ για αναπτυξιακά έργα στο νησί
- Ανακοινώθηκε η ίδρυση παρατηρητηρίου Υπαίθρου Κρήτης
- Σε κλίμα συγκίνησης η τελευταία συνεδρίαση
- Πότε γίνεται η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη και των νέων Περιφερειακών Συμβούλων
- Πανέτοιμη η Περιφέρεια για τις εκλογές στο νησί με τους 544.408 εκλογείς