Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της – Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της

  26 September, 2024 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της – Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάστασή της

Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Μαρινέλλας σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τους θεράποντες ιατρούς της. Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία.

«Λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας»

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης», αναφέρεται στη νεότερη ενημέρωση.

«Πρέπει να περιμένουμε δύο με τρία 24ωρα»

«Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα και στην εξέλιξή τους είναι βαριά εγκεφαλικά», είπε το πρωί στο MEGA η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

«Η Μαρινέλλα είναι μια δυνατή γυναίκα, το έχει αποδείξει, και νομίζω ότι θα το παλέψει πάρα πολύ. Κανένας γιατρός δεν μπορεί να πει αυτήν την στιγμή τίποτα, περιμένουμε δύο με τρία 24ωρα. Η ομάδα των γιατρών που την παρακολουθεί είναι άριστη. Σε δύο με τρία 24ωρα θα φανούν κάποια ελάχιστα πράγματα. Θα φανεί αν περιορίζεται η αιμορραγία, έχει σταματήσει, ή αν εξελίσσεται», είπε.

«Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά έχουν πολύ βραδεία εξέλιξη, θέλουν χρόνο. Πριν ανέβει στην σκηνή, είχε το πρώτο σύμπτωμα, από ό,τι είπαν τουλάχιστον εκεί. Ήταν έντονη κεφαλαλγία. Αυτό είναι το σύμπτωμα που έχουν οι ασθενείς και μετά εξελίσσεται ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Δε νομίζω ότι μπορείς να το προλάβεις γιατί εκείνη την στιγμή δεν το αξιολογείς. Είναι καλό ότι γρήγορα έπεσε σε χέρια γιατρών. Ο οργανισμός πώς θα αντιδράσει έχει σημασία, γιατί μπορεί να βοήθησε όλο το ιατρικό προσωπικό αλλά πρέπει και ο ίδιος ο οργανισμός του ασθενούς να βοηθήσει». «Θα περιμένουμε γιατί θέλουμε αρκετό χρόνο», σημείωσε η κα Παγώνη.

 

  26 September, 2024 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα