Μανώλης Ορφανουδάκης: «Εκθετος ο Υπουργός»

Οργισμένοι είναι οι αγροτες στη Μεσαρά και στην Κρήτη γενικότερα, αφού για μια ακόμη φορά, βλέπουν τον Υπουργό να τους αφήνει στο περιθώριο
Ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, βλέποντας πως στη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Σταύρου Αραχωβίτη δεν υπαρχει καμία ενημερωση για συνάντηση με τη συμμετοχή των ίδιων αφησε σαφείς αιχμές. «Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι έκθετος. Δεν ξέρω ποιοι τον συμβουλεύουν, αλλά θεωρώ ότι με την Κρήτη, δεν έχει καλή συμπεριφορα απέναντι στους αγρότες», αναφέρει ο κ. Μανώλης Ορφανουδάκης.
Ο κ. Αραχωβίτης θα προεδρεύσει σύσκεψης στις 9.30 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με τη συμμετοχή αγροτικών φορέων και στη συνέχεια θα επισκεφθεί σύμφωνα με πληροφορίες περιοχές στον κάμπο των Χανίων αλλά και στα ορεινά των Παλαιών Ρουμάτων.
Την Τετάρτη στις 8.30 το πρωί θα επισκεφθεί το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, όπου θα συναντήσει την αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή, τους συνεργάτες της και αγροτικούς φορείς.
Δείτε επίσης
- A1 EΠΣΗ: Εκτός έδρας τεσσάρα για τον ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα
- Επιτροπή Διοίκησης-Λειτουργίας&Συντήρησης Φράγματος Φανερωμένης:Απολογισμός αρδευτικής περιόδου 2025
- Τυμπάκι:Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Χριστοδουλάκη–ανθρώπου της εκπαίδευσης και της προσφοράς
- Δημογραφικός «κατήφορος» και στην Κρήτη- αύξηση γεννήσεων μόνο στο Ρέθυμνο
- “Υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης και της οδικής διασύνδεσης με το νέο Αεροδρομιο Καστελλίου”