Μανώλης Χαριτάκης:“Κινδυνεύω να μπω φυλακή” !…

mesaralive.gr  29 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μανώλης Χαριτάκης:“Κινδυνεύω να μπω φυλακή” !…

φωτο:mesaralive.gr

Αποκλειστική δήλωση "βόμβα” του κ. Μανώλη Χαριτάκη στο mesaralive.gr, “κινδυνεύω να μπω φυλακή, αν συνεχιστεί η δραματική αυτή κατάσταση με τα σκουπίδια”!

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Αντιδήμαρχο Φαιστού, υπεύθυνο για θέματα καθαριότητας του δήμου.

Τις τελευταίες ημέρες οι Μοίρες και τα γύρω χωριά έχουν σκεπαστεί στην κυριολεξία από επικίνδυνους για την υγεία των κατοίκων καπνούς …

Οι τοξικοί αυτοί καπνοί προέρχονται όπως έχουμε ήδη αναφέρει από το σταθμό σκουπιδιών Μεταφόρτωσης,που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη των Μοιρών.

Σύμφωνα με τον κ. Χαριτάκη, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός της υπερσυσσώρευσης των σκουπιδιών, εξαιτίας της μη αποκομιδής τους από τον χώρο εδώ και τρείς μήνες περίπου …

Επίσης δήλωσε ότι η λύση του ζητήματος βρίσκεται στην άμεση έγκριση του προυπολογισμού ,”για να λυθούν τα χέρια μας”, ώστε να μπορέσει να αποπληρωθεί ο εργολάβος και να συνεχιστεί ομαλά η συλλογή των απορριμμάτων,δίνοντας έτσι τέλος στο σημερινό αδιέξοδο.

Απευθυνόμενος προς τους δημότες ο κ. Χαριτάκης τόνισε ότι, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η δημοτική αρχή, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση μιας άμεσης λύσης.

 

mesaralive.gr  29 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα