Mακαρονάδες ανοιξιάτικες: 19 ελαφριές και γρήγορες συνταγές
Αφήνουμε τα ραγού που θέλουν την ώρα τους και τα πλούσια ζυμαρικά φούρνου και φτιάχνουμε τις γρήγορες, φινετσάτες, όλο φρεσκάδα μακαρονάδες της άνοιξης. Με πολλά μυρωδικά, με ελαιόλαδο, με ιδιαίτερα πέστο, λεμονάτες ή κοκκινισμένες με ντοματίνια, εμπλουτισμένες με τα τρυφερά λαχανικά της εποχής –σπαράγγια, σέσκουλα, κολοκυθάκια, αρακά ακόμα και φασολάκια–, αυτές οι μακαρονάδες γίνονται στο άψε σβήσε και είναι απόλαυση τόσο να τις μαγειρεύεις όσο και να τις τρως!
Δείτε εδώ 19 συνταγές για ελαφριές, ανοιξιάτικες μακαρονάδες
Δείτε επίσης
- Εκδήλωση: «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην Αγροτική Παραγωγή -H Γεωργία του Μέλλοντος στην Κρήτη»
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Δημοσκόπηση: Σταθερά τα ποσοστά της Ν.Δ-Στα...τάρταρα η Αντιπολίτευση
- Χρυσοχοΐδης για Βορίζια: «Εξιχνιάστηκε πλήρως η υπόθεση»
- Kαιρός: Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ενόψει-Πότε αλλάζει το σκηνικό





