«Λύγισε» η Μεσαρά, έκανε το 2-0 ο Κύδων μέσα στο Κλειστό Μοιρών.

mesaralive.gr  19 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Λύγισε» η Μεσαρά, έκανε το 2-0 ο Κύδων μέσα στο Κλειστό Μοιρών.

Ανακοίνωση ΓΑΣΜ «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Το 2-0 έκανε επί του ΓΑΣ Μεσαράς μέσα στο Κλειστό Μοιρών το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Κύδωνα, στους τελικούς για το πρωτάθλημα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ, μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών.

Η μεσαρίτικη ομάδα παίζοντας σε ένα γήπεδο γεμάτο από κόσμο, αν και ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με  18-9, έχασε γρήγορα το προβάδισμα, ενώ οι παίχτες των Χανίων βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με 22-25. 

Η Μεσαρά δεν φάνηκε να έχει εναλλακτικές λύσεις, λόγω και της τιμωρίας Κατσαπρακάκη, Δαριβιανάκη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, χάνοντας τελικά με 39-55. Άτυχη στιγμή του αγώνα ο τραυματισμός του Πέτρου Τσαμπά παίχτη του Κύδωνα.

Εκπληκτική για άλλη μια φορά η κερκίδα της Μεσαράς, υποστήριξε την ομάδα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια και σε ήρεμη ατμόσφαιρα.

Την επόμενη Κυριακή 26 Απριλίου ακολουθεί ο τρίτος τελικός μεταξύ των δύο ομάδων Κύδωνα και ΓΑΣΜ, αυτή τη φορά στα Χανιά.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο ΓΑΣΜ για το παιχνίδι αλλά και την παρουσία των μεσαριτών φιλάθλων αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Καταρχήν θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Πέτρο Τσαμπά να μην έχει κάτι σοβαρό από τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης καλό θα ήταν να καταλάβουν όλοι πως παίχτες και κερκίδες ξεσηκώνονται μονάχα όταν υπάρχει αδικία και πρόθεση από διαιτητές. Ο κόσμος της Μεσαράς  ήταν πάντα όπως και σήμερα. Οι διαιτητές ήταν άψογοι.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι κομισάριος  έλειπε από τον πρώτο τελικό ενώ σήμερα υπήρχε.

Όπως και να έχουν τα πράγματα εμείς ως ομάδα σήμερα δεν παίξαμε καλά.

Όλοι όμως βελτιώνονται από τα λάθη τους. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!» 

 

mesaralive.gr  19 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ