Leopard bread

Το λεοπάρ κέικ που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σκίζει και σε γεύση και σε εμφάνιση!
Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική.
Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε και το έφτιαξε, μοιράστηκε την συνταγή, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική.
Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις. Χρειάζεται απλώς όρεξη να ασχοληθείς. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να πατήσεις play σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει βήμα-βήμα την εκτέλεση του.
Δείτε το βίντεο
Δείτε επίσης
- Πιερρακάκης: Δεν θα ήταν προτεραιότητά μας η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ
- Νέο εθνικό σχέδιο για τη βία στους ανηλίκους – πρόληψη, ψυχική υγεία και ψηφιακός έλεγχος
- Ηλικία: Είναι τα 36 τα καινούρια 60;
- Το Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο για επέκταση της επίθεσης και κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας
- Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τον πρωτογενή τομέα