Λαγοκέφαλοι πιάστηκαν στα δίχτυα ψαρά

Την ανησυχία των τρομοκρατημένων πολιτών αλλά και την οργή των ψαράδων έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες, η αυξημένη εμφάνιση λαγοκέφαλων στις θαλάσσιες περιοχές των Χανίων.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, βλέπετε την “ψαριά” που έκανε ο κύριος Μιχάλης Σημαιάκης από τον κόλπο της Κισσάμου το πρωινό της Τετάρτης και μάλιστα μπορείτε να διακρίνετε και τα κομμένα δίχτυα από τις επιθέσεις των “διαβολικών” ψαριών.
Έξαλλοι και σε απόγνωση οι επαγγελματίες της αλιείας, βλέπουν όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό την περιουσία τους να καταστρέφεται, καθώς τα λαγόψαρα επιτίθενται και σκίζουν τα δίχτυα για να καταβροχθίσουν τα παγιδευμένα ψάρια.




Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες