Κύπελο ΕΠΣΗ: ΑΕΚαμηλαρίου-Αγία Βαρβάρα 0-7 (Φώτο-Βίντεο)

mesaralive.gr  15 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κύπελο ΕΠΣΗ: ΑΕΚαμηλαρίου-Αγία Βαρβάρα 0-7 (Φώτο-Βίντεο)

Φώτο-Βίντεο: Mesaralive.gr, Notosportnews.gr

Έχοντας την απόλυτη υπεροχή, η Αγία Βαρβάρα επικράτησε με το ευρύ σκορ 0-7 της ΑΕ Καμηλαρίου στο γήπεδο των Βόρρων και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7΄ της αναμέτρησης, όταν ο Μποζαντζίδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Σχοιναράκη και αυτός με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-1, το 13΄ όπου ο Μανωλακάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας έτσι το 0-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 16΄, με τον Παπαδάκη να επιχειρεί κονβτινό πλασέ, το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Σπανός και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και στο 28΄ με κοντινό πλασέ του Ζάταρα έκαναν το 0-3, για να έρθει στο 30΄ ο Μποζαντζίδης με σουτ να σημειώσει το 0-4.

Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κουρτάκη, ο χίκα με κοντινή κεφαλιά "ψαράκι" έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Σπανού.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄ ο νεαρός (γεννηθείς 2001) Χασουράκης που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απ’ όπου επιχείρησε πλασέ το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Κατσικαλάκης και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι, καθώς ο Κοζορώνης μπήκε από αριστερά και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-5, για να έρθει στο 50΄ ύστερα από κόρνερ του Τιτομιχελάκη ο Καρακωνσταντάκης με κεφαλιά να «γράψει» το 0-6.

Δυό λεπτά αργότερα ύστερα από «κόψιμο» του Κοζορώνη ο νεαρός Χασουράκης έπιασε ωραίο σουτ, στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ, για να έρθει το 85΄ όπου μετά από φάουλ του Κοζορώνη και ασταθής απόκρουση του γκολκίπερ των γηπεδούχων ο Μποζατζίδης με κοντινό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 0-7.

ΑΕ Καμηλαρίου: Κατσικαλάκης ,Λεονταράκης, Μαλιαράκης(65΄ Σταυρουλάκης),Χίκα(46΄ Τσαφαντάκης), Μαλαξιανάκης, Αζίζ, Παπαδάκης Φανουράκης(46΄ Στεφανάκης), Μακρόγλου, Κουρτάκης, Πατεράκης

Αγία Βαρβάρα: Σπανός(60΄Δαμιανάκης), Φωτάκης, Καρακωσταντάκης, Χουστουλάκης, Μαλιάκας, Ζάταρας, Πρίφτης(46΄ Τιτομιχελάκης), Κοζορώνης, Σχοιναράκης(46΄ Χασουράκης), Μποζατζίδης, Μανωλακάκης

• Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι, ανάμεσά τους αρκετοί παράγοντες όπως ο πρόεδρος της Πυργιώτισσας Μανώλης Μαθιουδάκης, ο πρώην πρόεδρος του Κόρακα Μανώλης Φραγκιαδάκης, ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Γαλιάς Γεώργιος Καμπουράκης, ο προπονητής της ακαδημίας της Φαιστού Μιχάλης Φιτσοδασκαλάκης, ο προπονητής Μιχάλης Κουτεντάκης και αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ, της Φαιστού και της Πυργιώτισσας.

 

Παρακολουθείστε στο Βίντεο του Notosportnews.gr με τις φάσεις και τα γκόλ του αγώνα

Δείτε το Βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταωνιστών στο mesaralive.gr

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα

 

mesaralive.gr  15 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα