Κρητική κουζίνα

Νόστιμοοοοο!
Αρνί με βλαστούς Αμπελιού
1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό τρυφεροί βλαστοί αµπελιού
½ κιλό ραδίκια
1 µατσάκι µάραθα
1 µάτσο φρέσκα κρεµµύδια
1 µατσάκι µαϊντανό
2 αυγά
2 λεµόνια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε το κρέας µε το λάδι για λίγο, προσθέτουµε τα µάραθα και νερό και αφήνουµε το κρέας και τα µάραθα να σιγοψηθούν. Βάζουµε τους βλαστούς και τα ραδίκια σε νερό που βράζει να ζεµατιστούν και όταν το κρέας µισοψηθεί τα ρίχνουµε στην κατσαρόλα µαζί µε τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα κρεµµύδια χοντροκοµµένα καθώς και λίγο νερό. Τα αφήνουµε να βράσουν και αυτά µέχρι να ψηθούν και µετά σβήνουµε τη φωτιά, ετοιµάζουµε το αυγολέµονο και περιχύνουµε το φαγητό.
Δείτε επίσης
- BAFTA 2025: Μια βραδιά γεμάτη από λάμψη και πολιτικά σχόλια - Θρίαμβος για το «Conclave»
- Όσκαρ 2025: Όλες οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων
- Έτσι θα γίνει ο αρχαιολογικός χώρος της Φαιστού -Οι παρεμβάσεις του ΥΠΠΟ
- Golden Globes 2025: Οι μεγάλοι νικητές της τελετής απονομής
- Πέθανε ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας