Κρητική κουζίνα

Νόστιμοοοοο!
Αρνί με βλαστούς Αμπελιού
1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό τρυφεροί βλαστοί αµπελιού
½ κιλό ραδίκια
1 µατσάκι µάραθα
1 µάτσο φρέσκα κρεµµύδια
1 µατσάκι µαϊντανό
2 αυγά
2 λεµόνια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε το κρέας µε το λάδι για λίγο, προσθέτουµε τα µάραθα και νερό και αφήνουµε το κρέας και τα µάραθα να σιγοψηθούν. Βάζουµε τους βλαστούς και τα ραδίκια σε νερό που βράζει να ζεµατιστούν και όταν το κρέας µισοψηθεί τα ρίχνουµε στην κατσαρόλα µαζί µε τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα κρεµµύδια χοντροκοµµένα καθώς και λίγο νερό. Τα αφήνουµε να βράσουν και αυτά µέχρι να ψηθούν και µετά σβήνουµε τη φωτιά, ετοιµάζουµε το αυγολέµονο και περιχύνουµε το φαγητό.
Δείτε επίσης
- 3o Δ.Σ Τυμπακίου: Λατρευτικά Δρώμενα της Μινωικής Κρήτης Ζωντανεύουν στο Ανάκτορο της Φαιστού
- Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
- Εξαιρετικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη, υπό την διεύθυνση του “Maestro” Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.
- Δωρεάν είσοδος σήμερα σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Οscar Awards 2025Q Oι μεγάλοι νικητές της βραδιάς
Σχετικά άρθρα
- Πώς φτιάχνεται το σωστό πασχαλινό τσουρέκι – Οι επιλογές και τα μυστικά
- Εγκαταλελειμμένα αμπέλια και ελιές στην ύπαιθρο της Κρήτης γιατί δε συμφέρει…
- Σουπιές με σπανάκι
- Μεσαρά: Άγνωστοι έκλεψαν 34 αρνιά μέσα στη νύχτα – Άφαντοι οι δράστες
- Συνελήφθη 35χρονος στη Μεσσαρά για αποστολή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ανήλικο