Κοσμοσυρροή στα Στρατάκια, η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου!(φωτο).

mesaralive.gr  01 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κοσμοσυρροή στα Στρατάκια, η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου!(φωτο).

φωτο:mesaralive.gr

Το αδιαχώρητο επικρατούσε χθες το βράδυ στο Λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου αφού οι παραβρισκόμενοι ξεπέρασαν τους 900, ξεπερνώντας φυσικά και τις προσδοκίες των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου .

Νεαρά ζευγάρια, μικρά παιδιά, πολλές κυρίες - κύριοι μεταξύ 60 και 70 ετών, φοιτητές, μαθητές και τουρίστες συνέθεσαν το ετερόκλητο κοινό που κατέκλυσε την προβλήτα του Λιμανιού της πόλης...

Από νωρίς το απόγευμα , στην είσοδο του Λιμανιού τα πάντα προανήγγειλαν το επερχόμενο πανηγύρι.

Η πανσέληνος πρόσφερε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία και ο κόσμος έσπευσε να δει από κοντά τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη!

Μια συναυλία στημένη και σχεδιασμένη με μεράκι από τους αδελφούς Στρατάκη με ένα ύφος που δίνει άλλη διάσταση στην κρητική μουσική και μοιράζει καρπούς τέχνης και τεχνικής δεξιότητας από δύο δημιουργούς, που έχοντας βαθιά γνώση της παράδοσής μας, κάνουν ένα ποιοτικό βήμα και φέρνουν πιο μπροστά τη μουσική μας.

Αν και με μικρή καθυστέρηση, το γλέντι ξεκίνησε με ιδιαίτερο κέφι, με πολύ χορό και τραγούδια ενώ την αυλαία άνοιξε το καλωσόρισμα του πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Δημήτρη Χαλκιαδάκη ο οποίος απηύθυνε τα ευχαριστήριά του φυσικά στα μέλη του συλλόγου, στους παραβρισκόμενους, στους καλλιτέχνες και στον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Παπουτσάκη ο οποίος έδωσε το παρόν!

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές αυτής  της εκδήλωσης, ένα μεγάλο μπράβο στο δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου που ότι προσφέρει είναι με όρεξη και μεράκι!!

 

mesaralive.gr  01 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα