Κορωνοϊός: Πως θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Αισθητικής μετά την καραντίνα

  01 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Πως θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Αισθητικής μετά την καραντίνα

Τα Κέντρα Αισθητικής ανοίγουν από την ερχόμενη εβδομάδα, με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους να προετοιμάζονται για την έναρξη λειτουργίας τους, μέσα σε συνθήκες... ιδιαίτερες.

Η εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται μόνο με ραντεβού, και ήδη οι λίστες αναμονής μεγαλώνουν. Όπως αναφέρει - μιλώντας στο ΑΠΕ Η κ. Έλενα Νικολαντωνάκη, η οποία διατηρεί κέντρο αισθητικής, έχει ήδη απολυμάνει τον χώρο της επιχείρησής της και διευκρινίζει ότι είναι έτοιμη να παρέχει στις πελάτισσές της και προστατευτική μάσκα εάν δεν έχουν μαζί τους.

«Η υγεία των πελατισσών μας αλλά και η δική μας είναι το κυρίως ζητούμενο και από αυτό δεν θα κάνουμε εκπτώσεις. Το ξέρουμε ότι θα είναι μία δύσκολη περίοδος, ωστόσο πρέπει να ανταποκριθούμε με ωριμότητα. Η πόρτα εισόδου στη δική μας επιχείρηση δεν θα είναι ανοιχτή και μέσα θα μπαίνει όποια κυρία έχει φροντίσει να έχει κλείσει ραντεβού. Ακόμη και τα ραντεβού τα κλείνουμε με απόσταση ενός τετάρτου το ένα από το άλλο, καθώς οι επιχειρήσεις μας είναι επιχειρήσεις που μετά την ολοκλήρωση του ενός ραντεβού θα πρέπει να απολυμαίνουμε επιφάνειες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη πελάτισσα», τόνισε η κ. Νικολαντωνάκη.

Ο τρόπος λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής καθορίζεται απο το μέγεθος των επιχειρήσεων. Με βάση το εμβαδον των καταστημάτων θα καθορίζεται ο αριθμός των εργαζομένων, αλλά και ο αριθμός των πελατών που θα εξυπηρετούνται ταυτόχρονα.

 

  01 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα