Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 51 οι νεκροί

Τους 51 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ασθενής από την Καστοριά που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο άτυχος 51χρονος αποτελεί τον έβδομο νεκρό από κορωνοϊό από την περιοχή της Καστοριάς.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος άνδρας που ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.
Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και τελικά να χάνει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.415 με 81 να προστίθενται το προηγούμενο 24ωρο.
Από τους συνολικά 51 νεκρούς οι 39 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες με το 94% να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή να είναι μεγάλης ηλικίας.
Μέχρι και την Τετάρτη είχαν γίνει 17.350 εργαστηριακά τεστ.
«Θεωρητικά κανείς δεν είναι άτρωτος. Αρκεί να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί» σχολίασε στην αρχή της ενημέρωσης ο κ. Τσιόδρας.
Δείτε επίσης
- Το μήνυμα του δημάρχου Φαιστού για τη γιορτή της μητέρας
- Στα δίχτυα των Αρχών διακινητές μεταναστών προς τον Δ. Φαιστού: 38 άτομα διασώθηκαν, 2 συλλήψεις
- Kέλλυ Κυδωνάκη: Πρωταθλήτρια ξανά με τον δικό της τρόπο!
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα
Σχετικά άρθρα
- Oropouche: Συναγερμός και στην Ευρώπη για τον ιό που μεταφέρουν ταξιδιώτες
- Tυμπάκι: Νέος “πονοκέφαλος” για τους παραγωγούς κηπευτικών
- 138 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα
- Κορωνοϊός: Πέθανε 90χρονος -Στους 137 ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας
- Άρση των περιοριστικών μέτρων: Ημερομηνίες και τομείς που θα ανοίγουν