Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το «Μέλλον»

  21 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το «Μέλλον»

Την Κυριακή 19/1/2020, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του από τον κλήρο, τον πολιτικό χώρο αλλά και τους φίλους του συλλόγου. Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακαρίου, ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή, για τον λόγο αυτό ο σύλλογος που προσέφερε ως δώρο ένα κάδρο-πάζλ με τον παγκόσμιο χάρτη, επίσης κάδρο-πάζλ έλαβε και η τυχερή του φλουριού, η μικρή μας φίλη Άρτεμις.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιότατος, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κουνδουράκης, εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου Φανερωμένης κ. Ρηγάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θεοδωράκης, ο αντιδήμαρχος κ. Φασομυτάκης και ο δήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπογραφή του φακέλου για το έργο του ξενώνα, ο οποίος και δεσμεύτηκε ότι τον επόμενο μήνα «βγαίνει στον αέρα» για δημοπράτηση, η είδηση αυτή μας χαροποιεί αφάνταστα μιας και το έργο αυτό εκκρεμούσε αρκετό καιρό τώρα.

Στη συνέχεια, μετά το τέλος της κοπής της πίτας, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση σε όλους τους χώρους του συλλόγου μας παρουσία του Σεβασμιότατου, των κληρικών, του δημάρχου αλλά και πολλών εκπροσώπων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Φαιστού, ενημερώνοντας τους για την πορεία και το έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ευχαριστούμε το κατάστημα ήχου db sound του Νεκτάριου Χουστουλάκη για την δωρεάν κάλυψη της εκδήλωσης αλλά και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και μας τίμησε με την παρουσία του. Και του χρόνου!

 

  21 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα