Κοντά στους κατοίκους της ενδοχώρας ο Μιχάλης Βαμιεδάκης

mesaralive.gr  20 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κοντά στους κατοίκους της ενδοχώρας ο Μιχάλης Βαμιεδάκης

Με στόχο να βρεθεί κοντά στους κατοίκους της ενδοχώρας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης πραγματοποιεί σειρά επαφών σε χωριά του Νομού Ηρακλείου.

Στα πλαίσια αυτά επισκέφθηκε το Λαράνι, τον Άγιο Μύρωνα, τις Βούτες και τα Καλέσσα όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων και να συζητήσει μαζί τους για την επόμενη μέρα.

Στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκαν τα προβλήματα του Πρωτογενή τομέα, της προώθησης και στήριξης των προϊόντων, τα ζητήματα υποδομών, της διαχείρισης και επάρκειας του νερού, αλλά και  θέματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη αναπτυξιακή πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί, η οποία θα λειτουργήσει ως ανάχωμα στην ερήμωση των χωριών.

Ο κ. Βαμιεδάκης επισήμανε πως η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία έχει αποδείξει έμπρακτα πως είναι στο πλευρό όλων των Κρητικών, μέσα από στοχευμένες κινήσεις και ρεαλιστική προσέγγιση, ενισχύει περαιτέρω την πολιτική που ήδη ακολουθείται για την στήριξη της Υπαίθρου.

«Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να γίνουν τα απαιτούμενα βήματα, τόσο στον Τουρισμό -  στον οποίο τα αποτελέσματα “μιλούν” από μόνα τους για το έργο που έχει επιτευχθεί  - όσο και στην στήριξη του έτερου πυλώνα της Οικονομίας, του Πρωτογενούς τομέα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βαμιεδάκης.

 

mesaralive.gr  20 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ