Κληρώνει σήμερα για τα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων

  08 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κληρώνει σήμερα για τα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων

Ημέρα...εκλογών η σhμερινή

Για σήμερα είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων στους Δήμους Φαιστού και Γόρτυνας αντίστοιχα.

Η διαδικασία στο Δήμο Φαιστού θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου "Μιχαήλ Χαρ.Ζαχαριουδάκη" στις Μοίρες.

Οι εκλογές  για το Δήμο Γόρτυνας θα διεξαχθούν στις 7 το απόγευμα  στους Αγίους Δέκα, στην αίθουσα του Δημοτικου συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι οι νέοι πρόεδροι θα προέρχονται απο τις πλειοψηφούσες παρατάξεις.

Εκλογες και στην περιφέρεια

Καθώς ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιώργος Πιτσούλης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναμένεται να ξεκινήσει στις 11.30, με τη διαδικασία να είναι ανοιχτή για τους ενδιαφερόμενους.

Την ίδια ώρα μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για τους Αντιπεριφερειάρχες και ειδικά για αυτόν (ή αυτήν) που θα διαδεχθεί στην Π.Ε. Ηρακλείου τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη ( ο οποίος πλέον συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου).
Κρατήστε τα ονόματα που ακούγονται : Γιώργος Πιτσούλης, Νίκος Συριγωνάκης και Παύλος Μπαριτάκης

 

  08 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ