Κλειστός παραμένει ο δρόμος Γέργερη – Νίβρυτος.

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κλειστός παραμένει ο δρόμος Γέργερη – Νίβρυτος.

Κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Γέργερη - Νίβρυτος που την Παρασκευή μετά από εκτεταμένη καθίζηση, έκλεισε από την Περιφέρεια Κρήτης, με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας να προειδοποιεί τους οδηγούς.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι ο δρόμος θα παρέμενε κλειστός μέχρι την Δευτέρα 16 Μαρτίου, δηλαδή μέχρι σήμερα.

Το mesaralive επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας κ. Αντώνη Πρινιανάκη, ο οποίος ανέφερε ότι ο δρόμος παραμένει κλειστός.

"Μου είχαν πει ότι σήμερα θα ερχόταν ερπιστριοφόρο να πάρει υλικά από το βουνό για να κάνει αποκατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο όπου  υπάρχει πρόβλημα.

Από το πρωί προχώρησα σε κάποιες παρεμβάσεις στο πάνω μέρος του χωριού προκειμένου να μπορούν να περάσουν τα μηχανήματα για να πάρουν τα υλικά από το βουνό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια ενημέρωση".

Στην ερώτηση αν ισχύουν οι οδηγίες προς τους οδηγούς όσον αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων, όπως δόθηκαν την Παρασκευή από την Περιφέρεια, ο κ. Πρινιανάκης σημείωσε "από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει κάτι, ισχύουν".

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, "Παρακαλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση από Νίβρυτο προς Ηράκλειο  να χρησιμοποιούν το δρόμο Νύβριτο -  Μάκρες - Μορόνι.

Ενώ, οι οδηγοί που κατευθύνονται από Ηράκλειο προς Ζαρό να χρησιμοποιούν το δρόμο Αγ. Βαρβάρα- Καπαριανά".

 

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ