Κλείνουν οι ιρλανδικές διαβάσεις στους δήμους Φαιστού και Γόρτυνας

  10 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κλείνουν οι ιρλανδικές διαβάσεις στους δήμους Φαιστού και Γόρτυνας

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, με αφορμή την κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «Διομήδης», αλλά και το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που απέστειλε η Περιφέρεια Κρήτης και αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Με βάση τις σχετικές προγνώσεις, για το επόμενο διάστημα αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλα τα μέσα και το προσωπικό, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή.

Την ίδια στιγμή, παρακολουθεί τη στάθμη των υδάτων στις κατά τόπους Ιρλανδικές Διαβάσεις, ενώ ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς, ότι εφόσον υπάρξει κίνδυνος διέλευσης οχημάτων, λόγω μεγάλων ποσοτήτων νερού, θα προχωρήσει στο κλείσιμο τους κατά τις επόμενες ώρες.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε δημότες και διερχόμενα οχήματα, ενώ καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθούν κατά γράμμα τις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας και των ειδικών.

Κλείνει η διάβαση του Πλατάνου

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες στον Δήμο Γόρτυνας και λαμβάνοντας υπόψη την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), η ιρλανδική διάβαση στην Τ.Κ. Πλατάνου θα παραμείνει κλειστή σήμερα Δευτέρα 10/1/2022, από τις 17:00 και για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία, για προληπτικούς λόγους. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

  10 January, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα