Κλείνει σήμερα τα σαράντα το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού και μας καλεί!!!

mesaralive.gr  21 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κλείνει σήμερα τα σαράντα το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού και μας καλεί!!!

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, μια από τις παλαιότερες θεατρικές ομάδες στη Κρήτη, κλείνει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα και όχι μόνο, του νησιού μας.

Ξεκίνησε την Κυριακή 21 Αυγούστου 1976, στο Ζαρό, με την Κρητική ηθογραφία- κωμωδία, «Το Κρητικό αεροπλάνο» και από τότε έχει «ανεβάσει» αρκετά έργα και επιθεωρήσεις. 
Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα  Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, κλείνει ακριβώς, σαράντα χρόνια πορείας, με δεκάδες παραστάσεις, περιοδείες όχι μόνο στη Κρήτη, αλλά και στη Βόρειο Ελλάδα, συμμετοχές σε διαγωνισμούς, παρουσία στα κοινά του τόπου μας, δημιουργία Ακαδημίας θεάτρου στο Ζαρό και πολλά άλλα. 
Σήμερα  Κυριακή 21 Αυγούστου το Θ.Ε.Ζ γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του και σας καλεί να παρευρεθείτε σε αυτήν την υπέροχη εκδήλωση, που θα γίνει στο Ανοικτό θέατρο Ζαρού,στις 9 το βράδυ, όπου θα τιμηθούν όλα τα πρόσωπα, που έχουν περάσει από το θεατρικό «σανίδι», αυτής της ομάδας. 
Ευκαιρία θα δοθεί να σμίξουν παλιοί και νέοι, σε ένα μεγάλο αντάμωμα, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις!!
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε, Κυριακή 21 Αυγούστου, στο μεγάλο αντάμωμα!!!

 

mesaralive.gr  21 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα