Κίνδυνος πυρκαγιάς από φορτίο τζάμια πάνω σε ξερόχορτα στο Κλίμα

mesaralive.gr  16 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κίνδυνος πυρκαγιάς από φορτίο τζάμια πάνω σε ξερόχορτα στο Κλίμα

Μπροστά σε ένα άκρως «επικίνδυνο» φορτίο με σπασμένα τζάμια το οποίο πέταξαν ασυνείδητοι πάνω σε ξερόχορτα, βρέθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας τοποθετημένος στο Τυμπάκι κ. Γιώργος Μεραμβελιωτάκης.

Ο  Θηροφύλακας κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκανε στην περιοχή του Κλίματος, εντόπισε σε αγροτεμάχιο πεταμένα τζάμια και μάλιστα δίπλα σε ξερά χόρτα. «Με τις θερμοκρασίες που έχουμε και με αυτές που περιμένουμε τις επόμενες μέρες είναι ορατός ο κίνδυνος πυρκαγιάς» είπε στο mesaralive.gr o Θηροφύλακας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα φορτίο που υπολογίζει ότι γεμίζει ένα αγροτικό αυτοκίνητο. «Άμεσα ενημέρωσα το Δασονομείο, αλλά και την Πυροσβεστική. Μάλιστα μου είπαν από την Πυροσβεστική ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στο Δήμο και στην αρμόδια αντιδήμαρχο και αυτό θα κάνω για να γίνει κάτι άμεσα για την απομάκρυνσή τους» μας είπε ο κ. Μεραμβελιωτάκης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που βρεθεί εκείνος που έριξε τα τζάμια δίπλα στα ξερόχορτα χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο, τον περιμένει τσουχτερό πρόστιμο…

 

mesaralive.gr  16 June, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα