Κινδυνεύει με κλείσιμο το Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

mesaralive.gr  23 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κινδυνεύει με κλείσιμο το Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανησυχία και προβληματισμό δημιουργεί στην τοπική κοινωνία του Τυμπακίου το ενδεχόμενο να σταματήσει να λειτουργεί το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Ένα πρόγραμμα με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία το οποίο όσον αφορά το Τυμπάκι και το Ζαρό «κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα» όπως επεσήμανε πρόσφατα και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου για το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με το Βοήθεια στο Σπίτι Τυμπακίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο το πρωί στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Δημαρχείο Φαιστού μεταξύ του Δημάρχου Φαιστού, εργαζομένων του προγράμματος, του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της Προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι.

Το Βοήθεια στο Σπίτι είναι απαραίτητο στο Τυμπάκι

Για την σπουδαιότητα του Βοήθεια στο Σπίτι η κ. Εύα Κοντού αναφέρει συνοδεύοντας το βίντεο που ανέβασε στο youtube:

«Το πρόγραμμα κοινωνικής υποστήριξης "Βοήθεια στο Σπίτι", είναι απαραίτητο στο Τυμπάκι και στη δημοτική ενότητά του - χωριά που είναι απομακρυσμένα από την πόλη του Τυμπακίου κυρίως. Οι άνθρωποι ζουν μόνοι, τις περισσότερες φορές έχουν ανάγκη λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων και χρήζουν νοσηλευτικής βοήθειας για την θεραπεία τους και την καθημερινή παρακολούθηση. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ, ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!!! ΑΚΟΥΤΕ::::::::::::: ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.».

 

mesaralive.gr  23 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ