Κινδύνεψαν οι αστυνομικοί, αλλά απέτρεψαν τα χειρότερα στο Αστρίτσι.

mesaralive.gr  27 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κινδύνεψαν οι αστυνομικοί, αλλά απέτρεψαν τα χειρότερα στο Αστρίτσι.

Άμεσα και με αποτελεσματικότητα ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου, στο Αστρίτσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν ένα 55χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του, κινδύνεψαν και οι ίδιοι.

Τα παραπάνω αναφέρει ο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου Αστριτσίου κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης, μιλώντας στο mesaralive, αναφέροντας ότι «σαν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αστριτσίου, θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του ΑΤ Αρκαλοχωρίου, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας κ. Κωσταντίνο Μπουμάκη, καθώς και τους αστυνομικούς που ήταν υπηρεσία την Τετάρτη 25 Μαρτίου, για την άμεση επέμβασή τους σε ένα κοινωνικό πρόβλημα του οικισμού μας, διότι με κίνδυνο της ζωής τους απέτρεψαν να έχουμε θύματα» .

Ο κ. Γαρεφαλάκης προσθέτει επίσης για το περιστατικό, ότι οι αστυνομικοί έδρασαν άμεσα με μεθοδικές κινήσεις και χωρίς να δημιουργηθεί πανικός στο χωριό, ούτε ανησυχία.

«Ο άνθρωπος, που δεν είναι από το Αστρίτσι αλλά είναι ως εργάτης στο χωριό μας και ενοικιάζει σπίτι,  είχε ανοίξει το υγραέριο για να βάλει τέλος στη ζωή του με τις αναθυμιάσεις, όπως έμαθα κι εγώ. Μάλιστα όταν αντιλήφθηκε ότι είχαν πάει οι αστυνομικοί, προσπάθησε να βάλει φωτιά. Ευτυχώς οι άντρες της αστυνομίας έδρασαν άμεσα και αποφύγαμε τα χειρότερα, γι΄ αυτό και τους ευχαριστούμε» καταλήγει ο πρόεδρος του Αστριτσίου.

 

mesaralive.gr  27 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ