Κέικ βανίλια με γιαούρτι

Υλικά
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γρ. γιαούρτι
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
250 γρ. ζάχαρη
5 αυγά
2 βανίλιες σε σκόνη
Διαδικασία
1. Ανακατέψτε το γιαούρτι με τη βανίλια.
2. Χτυπήστε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
3. Ρίξτε το γιαούρτι και τα αυγά, ένα ένα στο μείγμα του βουτύρου ενώ συνεχίζετε το χτύπημα.
4. Προσθέστε το αλεύρι και συνεχίστε το χτύπημα, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
5. Αδειάστε το μείγμα σε αντικολλητική φόρμα για κέικ, αφού την βουτυρώσετε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Δείτε επίσης
- Μαγαρικάρι: Η τάφρος που δεν τελείωσε πριν 35 χρόνια τώρα θα σώσει το χωριό! –
- Γιατί αυξάνονται τα παιδιά που γίνονται πρόωρα έφηβοι;
- Καιρός: Ζέστη και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Δημοσκόπηση: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι πιθανός εντός πέντε έως 10 ετών»
- Αξιολόγηση των υπηρεσιών του Δημοσίου από τους πολίτες: Σήμερα η παρουσίαση της πλατφόρμας