Καθίζηση του δρόμου προς το παλιό υδραγωγείο στο Τυμπάκι!

φωτο:mesaralive.gr
Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι που μένουν προς την περιοχή του «παλιού υδραγωγείου» έκπληκτοι είδαν τμήμα του δρόμου να έχει κυριολεκτικά βουλιάξει!
Η αγανάκτηση των κατοίκων μεγάλη, οι κίνδυνοι πολλοί και το ενδεχόμενο ατυχήματος παραμονεύει!
Το συνεργείο του Δήμου από νωρίς βρίσκεται εκεί για να αποκαταστήσει την ζημιά με ότι μέσα διαθέτει!
Απόρροια των συνεχών βροχοπτώσεων η καθίζηση του δρόμου;
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή είχαν γίνει έργα για να τοποθετηθούν οι σωλήνες που θα συνδέονται με το βιολογικό του Τυμπακίου, η μισή και πλέον πόλη του Τυμπακίου είχε σκαφτεί και ξαναμπαζωθεί με άσφαλτο!
Σύμφωνα με όσα είπαν στο mesaralive.gr οι τεχνικοί της ΔΕΥΑ του Δήμου “έχει γίνει ασφαλτόστρωση χωρίς να γεμίσουν με τσιμέντο τα βαθιά ανοίγματα, κανονικά πρώτα έπρεπε να στρωθεί με τσιμέντο και στη συνέχεια να περαστεί με πίσσα! Αυτό που υπάρχει είναι μόνο χώμα και πίσσα, με τις συνεχείς βροχοπτώσεις τα νερά έχουν απορροφηθεί από το χώμα, με αποτέλεσμα να δημιουργεί υγρασία και τελικά… καθίζηση!"
Πάντως το σημείο εκείνο δεν είναι το μοναδικό που έχει καταστραφεί, υπάρχουν και άλλα σημεία που είτε έχει φουσκώσει ο δρόμος, είτε υπάρχει καθίζηση!






Δείτε επίσης
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας αύριο Σάββατο 17 Μαΐου
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Κρήτη: Πότε «πέφτουν» οι θυελλώδεις άνεμοι- σχεδόν 1000 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα
- Δ. Φαιστού: Σχολική εκδήλωση στο Τυμπάκι για την επέτειο των 84ων ετών από τη μάχη της Κρήτης
- Διεθνής Ημέρα Μουσείων: Ανοιχτά την Κυριακή τα Κρητικής Εθνολογίας (Βώροι) - Αρχαιολογικό Μεσαράς