Καθαρίζουν το ΒΟΑΚ! Το χρειαζόμαστε και στη Μεσαρά! (video)

mesaralive.gr  22 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καθαρίζουν το ΒΟΑΚ! Το χρειαζόμαστε και στη Μεσαρά! (video)

Φωτο: protothema.gr

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για την καθαριότητα στους δρόμους του νησιού ξεκινά η Περιφέρεια Κρήτης.

Έτσι την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, Δήμους, εθελοντικές οργανώσεις και συλλόγους, εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, μια δράση που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, ένα μείζον θέμα που επηρεάζει τη ζωή μας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Θα συνεχιστούν

Στόχος της Περιφέρειας είναι να συνεχιστούν και να υποστηριχθούν ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.

Και επειδή το οδικό δίκτυο της Μεσαράς, έχει ανάγκη από τέτοιες  πρωτοβουλίες, καλό θα είναι να υπάρξουν και ανάλογες προτάσεις για το δρόμο Ηράκλειο Μεσαρά.

Ένα οδικό τμήμα το οποίο πέρα από τη στενότητα που παρουσιάζει ο δρόμος λόγω των κατολισθήσεων του χειμώνα στο τμήμα Αγία Βαρβάρα Αγίοι Δέκα, χρειάζεται και ένα «γερό» καθάρισμα!

Το κομμάτι του τουρισμού έχει ήδη αρχίσει να κινείται, οι επισκέπτες μας, πέρα από τα κάλλη της Μεσαράς, βλέπουν και τα «κάλλη» που αφήνουν οι κακές νοοτροπίες.

Γι΄ αυτό θα ήταν ευχής έργον να γίνει μια οργανωμένη προσπάθεια και στην περιοχή της Μεσαράς.

Η Περιφέρεια Κρήτης πάντως με ένα κοινωνικό μήνυμα προτρέπει για να υποστηριχτούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σε ολόκληρη την Κρήτη.

"Η Κρήτη είναι ο τόπος μας, είναι το σπίτι μας, δεν είναι για σκουπίδια"

Περιφέρεια Κρήτης

 

mesaralive.gr  22 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα