Καταστράφηκε το στολίδι της Μεσαράς από την έκρηξη!

  12 October, 2018
Καταστράφηκε το στολίδι της Μεσαράς από την έκρηξη!

Η έκρηξη στο Οινοποιείο Γεωργιλαδάκη έχει προκαλέσει θλίψη ακόμη και στην τοπική κοινωνία των Μοιρών και του Πετροκεφαλίου

Και αυτό γιατί το οινοποιείο Γεωργιλαδάκη όχι μόνο συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στη δημιουργία κρασιών, αλλά ήταν πραγματικά ένα στολίδι για ολη τη Μεσαρά.

Στην ιστοσελίδα της επιχείρησης αναφέρονται κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που καταδεικνύουν και το πλήγμα για την περιοχή μετα την καταστροφή σε αυτή την Μονάδα, η οποία διαθέτει μέχρι και μουσείο κρασιού.

«Το οινοποιείο μας είναι μια νέα οινοπαραγωγική μονάδα η οποία βρίσκεται στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, 60 χιλιόμετρα νότια του Ηρακλείου.

Είναι ανοιχτό, σε όσους θέλουν να γευτούν ή να αγοράσουν τα κρασιά της οικογένειας, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα, κατόπιν ραντεβού.

Σε ένα νέο αλλά συνάμα παραδοσιακό χώρο μπορείτε να παράγετε την δική σας ρακί, να επισκευτείτε το μουσείο μας, να δείτε την συλλογή των κρασιών μας αλλά και να δοκιμάσετε τα κρασιά μας στην αίθουσα γευσιγνωσίας.

Το Οινοποιείο Γεωργιλαδάκη, βρίσκεται στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού, περιοχή με μακρόχρονη ιστορία στην αμπελουργία και στην οινοποιία.Οι εγκαταστάσεις  μας ,οι ποικιλίες που έχουμε επιλέξει, το μεράκι μας για το κρασί δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο οινοποιείο μας. H οικογένεια μας ασχολείται με την αμπελουργία, την οινοποίηση και την παραγωγή τσικουδιάς από πάππου προς πάππου.Το οινοποιείο μας είναι επισκέψιμο για όλους τους λάτρεις του καλού κρητικού κρασιού.

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Πετροκεφάλι να δείτε από κοντά  τις εγκαταστάσεις μας, το πετρόχτιστο κελάρι μας, το μουσείο κρασιού μας και να δοκιμάσετε τα κρασιά μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αυτό είναι το ρακοκάζανο που έγινε στάχτη - Δείτε την καταστροφή μετά την έκρηξη (φωτο)

Μεσαρά: Δείτε τι έγινε από την έκρηξη στο ρακοκάζανο (βίντεο)

 

  12 October, 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα