Καλός καιρός το Πάσχα - κρύο, βροχές και μποφόρ, έως τη Μ. Παρασκευή.

mesaralive.gr  09 April, 2015 ΑΡΘΡΑ
Καλός καιρός το Πάσχα - κρύο, βροχές και μποφόρ, έως τη Μ. Παρασκευή.

φωτο: liopraso.gr

Επιδείνωση με βροχές και χιόνια στα ορεινά, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας παρουσιάζει ο καιρός στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά τελικά θα αποζημιώσει τους εκδρομείς το Πάσχα, καθώς αναμένεται σταδιακή βελτίωση από τη Μεγάλη Παρασκευή και το σούβλισμα του οβελία θα γίνει όπως φαίνεται σε όλη τη χώρα με λιακάδα.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη  θα σημειωθούν τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και στις νοτιότερες περιοχές πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και από το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη  Μεγάλη Παρασκευή. 

Στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, ενώ στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό την  Κυριακή του Πάσχα.

Το θερμόμετρο θα ανέβει κι άλλο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Τη  Δευτέρα του Πάσχα 

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Πηγή: ΑΜΠΕ  

 

mesaralive.gr  09 April, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα