Καλοκαιρία και σήμερα στην Κρήτη

  26 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καλοκαιρία και σήμερα στην Κρήτη

Γενικά αίθριος είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, εντάσεως έως και 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσεις ως προς τις μέγιστες τιμές της τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά τη γενική πρόγνωση του καιρού Ελλάδας, το meteo.gr του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών αναφέρει:

“Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 33, στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία από 20 έως 38, στα δυτικά ηπειρωτικά από 22 έως 40, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 37, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 22 έως 31 και στην Κρήτη από 20 έως 32 και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 34.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση θα σημειωθεί σε όλο το Αιγαίο από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης”.

 

  26 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα