Kακοκαιρίας συνέχεια σήμερα στην Κρήτη

Η νέα ευρισκόμενη σε εξέλιξη κακοκαιρία αναβαθμίζεται σε κατηγορία 3 ως προς τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index - RPI), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.
Βροχές και καταιγίδες αναμένονται έως το μεσημέρι σήμερα σε Αιγαίο, Κρήτη, Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα των παραπάνω περιοχών. Από το απόγευμα της Τετάρτης έως και τις πρωινές ώρες της Πέμπτης βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο, στην Κρήτη, στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στην Ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Εύβοια και Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Για το υπόλοιπο της Τετάρτης οι βορείων διευθύνσεων άνεμοι στα πελάγη θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση φτάνοντας κατά τόπους τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 15-17 βαθμούς στα δυτικά ηπειρωτικά και στις νησιωτικές περιοχές (εξαιρουμένης της Κρήτης) και τους 12-14 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.
Δείτε επίσης
- Το απλό τεστ 3″ που αποκαλύπτει ότι χρειάζεστε άμεσα ενυδάτωση
- Ακόμα περιμένουν οι Δήμοι της Κρήτης τα οφειλόμενα από την Κτηματική Υπηρεσία
- Έφτασαν στην Αγία Γαλήνη 442 μετανάστες
- Ζακυνθινή φρυγανιά: γλυκό ψυγείου με κρέμα και φρυγανιά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα λόγω τεχνικών εργασιών έως τις 7 Ιουλίου
Σχετικά άρθρα
- Καιρός: Κορυφώνεται ο καύσωνας σήμερα-Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς
- Καιρός: Από αύριο ο τριήμερος καύσωνας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα-Επιστρέφουν οι βοριάδες
- Καιρός- Κρήτη: ζέστη και μελτέμια από το Σαββατοκύριακο
- Καιρός: Ζεστό το επόμενο διήμερο – Ανατροπή από Παρασκευή- Πώς θα επηρεαστεί η Κρήτη