Κακοκαιρία: Πότε θα αποφασιστεί αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Η οριστική απόφαση για το αν τα σχολεία θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα δεν έχει ληφθεί, ενώ η σφοδρή κακοκαιρία Μπάρμπαρα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η απόφαση, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, θα ληφθεί την Κυριακή το μεσημέρι, οπότε θα πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη για το θέμα.
Ωστόσο, η χαρά των μαθητών κυρίως των μικρότερων θα είναι… μισή, αφού δεν είναι λίγα τα σχολεία που ήδη έχουν αρχίσει να ειδοποιούν τους γονείς να έχουν έτοιμους τους… υπολογιστές, ώστε να ενεργοποιήσουν την πλατφόρμα για τηλεκπαίδευση.
Η πανδημία θα σκέφτονται οι πιτσιρικάδες δεν φτάνει που τους έκλεισε μέσα στο σπίτι… τους στερεί και τις «αργίες» λόγω χιονιού.
Δείτε επίσης
- Όταν η Πρωτοχρονιά ήταν τον Σεπτέμβριο: Η άγνωστη ιστορία της βυζαντινής Ινδίκτου
- Mε μειωμένους λογαριασμούς ρεύματος «ποδαρικό» στο φθινόπωρο για τα νοικοκυριά
- Ράπτη: οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» θα εφαρμόζονται από το φθινόπωρο
- Πρώην σύζυγοι και συνέταιροι «καρφώνουν» χιλιάδες πλούσιους στην Εφορία -Πάνω από 60.000 καταγγελίες
- Οι ελλείψεις φαρμάκων συνεχίζονται-Πότε θα «ομαλοποιηθεί» η κατάσταση στα φαρμακεία