Κακοκαιρία: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν τις επόμενες 72 ώρες

  25 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
Κακοκαιρία: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν τις επόμενες 72 ώρες

Τη δική του πρόβλεψη για την κακοκαιρία Elias, που έφτασε στη χώρα, έκανε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Ο μετεωρολόγος του weather2go.gr και του Alpha δημοσίευσε στο Facebook μια αναλυτική λίστα με τις περιοχές που θα επηρεαστούν τις επόμενες 72 ώρες με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είχε εκδώσει με τα τελευταία στοιχεία για την κακοκαιρία, που έφτασε με άγριες διαθέσεις.

Τσατραφύλλιας: Αυτές οι περιοχές θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία
Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, οι περιοχές που θα επηρεαστούν τις επόμενες 72 ώρες με πολλές βροχές, κεραυνούς και χαλάζι είναι οι εξής:

Δευτέρα (25/9)

Τρίκαλα-Καρδίτσα
Φθιώτιδα-Βοιωτία-Δυτική Μακεδονία-Ευρυτανία
Βόρεια Πελοπόννησος
Τρίτη (26/9)

Θεσσαλία (το σύνολό της)
Σποράδες, Βόρεια Εύβοια, Ήπειρος, Στερεά Πελοπόννησος (κυρίως βόρεια)
 

Τετάρτη (27/9)

Θεσσαλία (κυρίως Μαγνησία, νότια Λάρισα, Καρδίτσα
Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Δυτική Αττική, Χανιά, Κορινθία, Αχαΐα
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, αναμένεται «σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας 8-10 βαθμούς και μέχρι 8 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο την Τρίτη και την Τετάρτη). Όπως σχολιάζει, «η κακοκαιρία θα είναι ισχυρή, αλλά όχι ακραία».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την κακοκαιρία Elias:

Όπως αναφέρει μάλιστα σε story στην ιστοσελίδα του στο Facebook, λόγω του ότι η Θεσσαλία εξακολουθεί να μετράει τις πληγές της από την κακοκαιρία Daniel, η ομάδα του weather2go.gr (εδώ) θα παρέχει ζωντανή και προσωπική ενημέρωση δωρεάν, για όσο χρειαστεί, σε όποιον έχει ανάγκη.

 

  25 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα