Kαιρός: Παραμένει άστατος-Η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

  29 May, 2020 ΑΡΘΡΑ
Kαιρός: Παραμένει άστατος-Η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Έντονη αστάθεια μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ημέρες

Βροχές, καταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες πρωί και βράδυ, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN TV κ. Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει έντονη αστάθεια στον καιρό με βροχές, καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ αναμένεται να καλοκαιριάσει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open Tv, Κλέαρχο Μαρουσάκη, αστάθεια στις καιρικές συνθήκες θα παρουσιαστεί και για αύριο Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και μέχρι το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί και βαθμιαία νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια. Δείτε την αναλυτική πρόγνωσή του, όπως μεταδόθηκε στο Open Tv.

 

  29 May, 2020 ΑΡΘΡΑ