Καιρός: Μετά τη σκόνη, έρχονται οι βροχές

  24 April, 2024 ΑΡΘΡΑ
Καιρός: Μετά τη σκόνη, έρχονται οι βροχές

Η πρωτη πρόγνωση για τη Μ.Εβδομάδα

Ανάρτηση για το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός παρουσιαστής καιρού Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η αφρικανική σκόνη φεύγει μέχρι σήμερα το βράδυ, και για αύριο, Πέμπτη (25/4), σε ορισμένες περιοχές αναμένονται βροχές.

Με καλό καιρό η Μεγάλη Εβδομάδα
Όπως υπογραμμίζει, γενικά καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, με εξασθενημένους ανέμους στα πελάγη και καλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Παράλληλα, όπως σημειώνει, σύμφωνα και με τα τωρινά στοιχεία, από την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και τις περισσότερες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες «στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες τοπικές μπόρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας».

Αίνιγμα ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα
Όσο για τον καιρό το Πάσχα, αναφέρει: «Αν και σχετικά μακριά, με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, αινιγματικός παραμένει για την Κυριακή (5/5) ως προς την πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων και σε ποιες περιοχές της χώρας, γιατί θερμοκρασιακά θα πρέπει ο καιρός να εξακολουθεί να κοιτάζει προς την άνοιξη».

Στην ίδια ανάρτηση, ο γνωστός μετεωρολόγος ευχαριστεί τους ακολούθους του για την υποστήριξή τους στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις οικολογικές του ευαισθησίες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

 

  24 April, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα