Καιρός: Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας προ των πυλών
_856_514_76.jpg)
Τις περιοχές που έχουν αυξημένες πιθανότητες να έρθουν αντιμέτωπες με την κακοκαιρία παραθέτει ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης, τονίζοντας πως υπάρχει κίνδυνος για έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο από την κακοκαιρία
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:
Θαλάσσιες - παραθαλάσσιες γεωγραφικές εκτάσεις εμφανίζουν τον υψηλότερο κίνδυνο για πλημμυρικά επεισόδια γιατί όπως εξηγήσαμε και μέσα από τις ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού μας σταθμού OPEN οι θάλασσές μας είναι αρκετά ζεστές και αποτελούν πηγές τροφοδοσίας του βαρομετρικού χαμηλού (εμπλουτισμός με υγρασία και ενέργεια). Η τελευταία επισήμανση αφορά τα δυτικά και νότια θαλάσσια τμήματα μιας και στο μεγαλύτερο τμήμα του Αιγαίου θα επικρατήσει θυελλώδης βοριάς που θα "μπλοκάρει" την αστάθεια.
Προσοχή το Σάββατο και στην Εύβοια σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε βουνά μιας και καθώς θα αλληλεπιδρά ο βοριάς με την τοπογραφία είναι δυνατόν τοπικά να δημιουργηθεί ο αυστηρός καιρός.
Καλημέρα και προσοχή!!!
Δείτε επίσης
- Πυρόσβεση Αρχαιολογικού Χώρου Φαιστού: Υπογράφηκε η ένταξη έργου από τον Περιφερειάρχη Κρήτης
- Περιφέρεια Κρήτης: Την Πέμπτη ο 2ος ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ δακοκτονίας στον τομέα ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
- Χάρβαρντ: Ειδικοί της ευτυχίας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους
- Έρευνα της ΕΥ Ελλάδος: Burnout για 1 στους 2 Έλληνες εργαζόμενους
- Εκτός ΑΣΕΠ οι 1.212 νέες προσλήψεις σε Πυροσβεστική και Λιμενικό