Καιρός: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης απο την ΕΜΥ
_856_514_76.jpg)
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ και μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-12-2021) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες:
Α. Από σήμερα το βράδυ της Πέμπτης (09-12-2021) και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (10-12-2021) : τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος.
Β. Την Παρασκευή (10-12-2021):
1. Μέχρι το μεσημέρι : Οι προαναφερθείσες περιοχές και η δυτική, η κεντρική Μακεδονία βαθμιαία η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα και η ανατολική Στερεά.
2. Μέχρι αργά το απόγευμα η Θράκη.
3. Από το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
4. Μέχρι αργά το μεσημέρι πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.
Γ. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη με ένταση 7 με 8 μποφόρ και την Παρασκευή (10-12-2012) στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά 9 μποφόρ.
Δ. Από τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής (10-12-2021) ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει όλη τη χώρα από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και χιονοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά. Θα επηρεαστούν αρχικά το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά,τα νησιά του βoρείου και του ανατολικού Αιγαίου, η Εύβοια, οι Κυκλάδες,και πιθανώς πρόσκαιρα τα βορειότερα τμήματα των Δωδεκανήσων.
Τα έντονα φαινόμενα το Σάββατο (11-12-2021) Θα επηρεάσουν και την Αττική.
Δείτε επίσης
- Μαζωνάκης: Η ρήξη με την αδελφή του, η δικαστική διαμάχη, τα δημόσια «καρφιά» και το ψυχιατρείο
- Μια ξεχώριστη Αυγουστιάτικη βραδιά με το Τυμπάκι στο επίκεντρο...
- Τροποποιητική δήλωση: Ποιοι πρέπει να την υποβάλλουν έως τις 31-9 και ποιοι έως τις 31-12
- Δεκαπενταύγουστος: 45 γιορτινές συνταγές, από κατσικάκι γιουβέτσι μέχρι ρόστο απεραθίτικο
- ΥΠΑ: Αύξηση 6,5% των επιβατών σε 24 αεροδρόμια το επτάμηνο του 2025
Σχετικά άρθρα
- «Πρωταθλητής ισχυρών μελτεμιών ο φετινός Αύγουστος -Έρχεται θερμή εισβολή πριν φύγει ο μήνας»
- Kαιρός:Τετραήμερος συναγερμός λόγω του «Hot-Dry-Windy» – Πότε θα χτυπήσει κόκκινο ο υδράργυρος
- Kαιρός: Νέος καύσωνας προ των πυλών-Πότε υποχωρούν τα μελτέμια
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας κι επιστροφή των βοριάδων απο σήμερα
- Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο-Τα τελευταία στοιχεία