Καιρός: Άνοιξη θα μυρίσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Άστατος ο καιρός στη χώρα μας την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, καθώς φτάνει βαρομετρικό χαμηλό από τη νότια Ιταλία, το οποίο φέρνει κατά τόπους βροχές προς τα νότια και δυτικά τμήματα της χώρας. Καθώς περνούν οι ώρες το μίνι κύμα κακοκαιρίας θα εκτονώνεται ενώ το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει ριζικά από Παρασκευή.
Η Πέμπτη θα ξεκινήσει και αυτή με βροχοπτώσεις κυρίως σε δυτικά κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας, όμως σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός θα αλλάξει ριζικά από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Από Παρασκευή μέχρι τα μέσα περίπου της επόμενης εβδομάδας ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι και τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.
Από την Τρίτη αναμένεται να μας απασχολήσει το επόμενο κύμα κακοκαιρίας που θα φέρει βροχοπτώσεις αλλά και νέα πτώση της θερμοκρασίας, όμως τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι βελτιωμένος την Τσικνοπέμπτη.
Δείτε επίσης
- Τέλος το ΣΔΟΕ μετά από 27 χρόνια – Τα μέλη του απορροφώνται από την ΑΑΔΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά και την κομποστοποίηση - Επίκεντρο η Κρήτη
- Περιφέρεια Κρήτης: αύριο η ενημερωτική ημερίδα στο Ηράκλειο για το ελαιόλαδο ΠΓΕ
- Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν παραιτούμαι από την πολιτική δράση»
- Από σήμερα το απόγευμα φτάνει κύμα κακοκαιρίας στην Κρήτη