Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας και μέτριοι άνεμοι

  03 February, 2021 ΑΡΘΡΑ
Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας και μέτριοι άνεμοι

Hρθαν οι Αλκυονίδες

Ο καιρός με μια ματιά

• Με λίγες αραιές νεφώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδος

• Θερμοκρασία σε επίπεδα πολύ πάνω τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και νότια σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν και τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι.

Καιρός Πέμπτη 04-02-2021

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Παρασκευή 05-02-2021

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα ξεπεράσει κατά τόπους στα κεντρικά και τα νότια τους 20 βαθμούς.

Καιρός Σάββατο 06-02-2021

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Καιρός Κυριακή 07-02-2021

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

 

  03 February, 2021 ΑΡΘΡΑ