Και σήμερα συνεχίζεται η σφοδρή χαλαζόπτωση στον Ν Ηρακλείου

Με ένταση "επέστρεψαν" στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι βροχές και η χαλαζόπτωση!
Ως το μεσημέρι, χαλάζι έπεσε στην περιοχή του Αστριτσίου και του Αλαγνίου του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και σε περιοχές των Δήμων Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου.
Η σημερινή κακοκαιρία έρχεται σε συνέχεια της χτεσινής, όταν έντονη βροχή και χαλάζι έπληξαν πολλές περιοχές τόσο στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, όσο και στον Δήμο Γόρτυνας, προκαλώντας ζημιές σε καλλιέργειες και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Για τεράστια καταστροφή μιλούν κάτοικοι και γεωπόνοι σε Αγία Βαρβάρα, Μεγάλη Βρύση, Πρεβελιανά, Άγιο Θωμά, Λαράνι, Ατσιπάδες, Γκαγκάλες αλλά και σε άλλες περιοχές, και μάλιστα σε όλες τις καλλιέργειες
Με βάση τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, η ανοιξιάτικη κακοκαιρία στην Κρήτη θα συνεχιστεί μέχρι και τις νυχτερινές ώρες απόψε.
Δείτε επίσης
- Τσιζκέικ σοκολάτας με μανούρι και πορτοκάλι
- ΑΑΔΕ: Ολοκληρώθηκε η αυτοματοποιημένη υποβολή των προεκκαθαρισμένων φορολογικών δηλώσεων
- Νέες Προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής 2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Καταστροφές στις καλλιέργειες χθες και σήμερα: Προειδοποίηση Χιλετζάκη για τις δηλώσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Minoan Lines: Τροποποίηση δρομολογίων λόγω Πρωτομαγιάς