Και οι «Κεντρώας Κρήτης Μελωδοί» (Εν Αθήναις) στη Μεσαρά για σειρά συναυλιών
Στην Κρήτη θα βρεθεί τον Αύγουστο το Μουσικό Σύνολο «Κεντρώας Κρήτης Μελωδοί» (Εν Αθήναις) το οποίο υπάγεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Γορτύνης και Αρκαδίας (Μοίρες Κρήτης) και δραστηριοποιείται στην Αθήνα.
Όπως ενημερώνει ο υπεύθυνος του Μουσικού Συνόλου κ. Κωσταντίνος Σταυρουλάκης το Μουσικό Σύνολο «θα μεταβεί στην Κρήτη, ώστε μαζί με τα υπόλοιπα Μουσικά Σύνολα του Πολιτιστικού Κέντρου, να συμμετάσχει στις συναυλίες του Καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθούν στις 21,22 και 23 Αυγούστου 2017, θέλοντας με την συμμετοχή του αυτή να τιμήσει την Βιργινία Μανασάκη και Κρήτες καλλιτέχνες.
Θα συμμετάσχει επίσης στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο στις 21 του ίδιου μήνα.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους χορωδούς και τα μέλη της ορχήστρας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μου» αναφέρει ο κ. Σταυρουλάκης.
Δείτε επίσης
- Nέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Συνάντηση του Δημάρχου Φαιστου,με την Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
- Βορίζια: Παράδοθηκε στις Αρχές μέλος της οικογένειας Φραγκιαδάκη
- Mεσαρα: Απίστευτο περιστατικό-Τον πυροβόλησαν με καραμπίνα την ωρα που κοιμόταν...
- Bορίζια: Κατ’ οίκον περιορισμός για τον 23χρονο που αρνείται κάθε κατηγορία για την βόμβα





