Ξύλο ΜΑΤ με αγρότες και από τη Μεσαρά (βίντεο)

Επεισόδια προκλήθηκαν στη διάρκεια της παρουσίας του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο οποίος μετέχει από το πρωί σε παγκρήτια σύσκεψη, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Μέλη των Επιτροπών Αγροτών, που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, επειχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις, που από νωρίς το πρωί είχαν αποκλείσει το χώρο.
Έγινε μάλιστα και χρήση δακρυγόνων σε μια προσπάθεια να απωθήσουν τους αγρότες, οι αστυνομικοί. Την ίδια ώρα από την άλλη πλευρά της οδού κορωναίου, ηταν συγκεντρωμένα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία με τη σειρά τους, έλεγαν συνθήματα σε βάρος των κυβερνώντων.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εσπερίδα για τη λειψυδρία στη Μεσαρά
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος