Ξέσπασαν οι συγγενείς του νεκρού εναντίον των δύο αδερφών στα δικαστήρια

Στα δικαστήρια μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν τα δύο αδέρφια
«Θερμό» ηταν το κλίμα στο Ρέθυμνο, την ώρα που ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί εξω από τα δικαστήρια, είδε τους δύο κατηγορούμενους για το φόνο του 63χρονου.
Στα δικαστήρια μεταφέρθηκαν για να απολογηθούν τα δύο αδέρφια, για το φονικό που σημειώθηκε στο Αμάρι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα έπειτα από πυροβολισμό ένας 63χρονος κτηνοτρόφος.
Συμφωνα με το neakriti.gr τα δύο αδέρφια υπό δρακόντεια μέτρα αστυνόμευσης, μπήκαν στα δικαστήρια από άλλη είσοδο με αποτέλεσμα το εξαγριωμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε άλλο μέρος , μόλις τους αντιλήφθηκε , έτρεξε απειλητικά προς το μέρος τους για να τους προλάβει.
Εξαγριωμένοι συγγενείς του κτηνοτρόφου που έπεσε νεκρός στο Άνω Μέρος στη θέα των κατηγορουμένων ξέσπασαν φραστικά εναντίον τους με σκληρές εκφράσεις όπως : Μην προστατεύετε τους φονιάδες κλπ.
Τελικά τα δύο αδέρφια αφού φυγαδεύτηκαν, εισήλθαν στα δικαστήρια για να απολογηθούν.
Να υπενθυμίσουμε ότι ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκαν στον 24χρονο συλληφθέντα για το έγκλημα στο Άνω Μέρος Αμαρίου, ενώ στον 25χρονο κατηγορούμενο αδελφό του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή συνέργεια. Τα δύο αδέλφια παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου μετά την παράδοση και του 25χρονου στις αρχές.
Ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε βρισκόμενος σε άμυνα, ενώ ο 25χρονος αδελφός του, ανέφερε ότι όταν έφτασε στο σημείο, ο 63χρονος ήταν ήδη νεκρός. Η ατμόσφαιρα στο Άνω Μέρος Αμαρίου και στην ευρύτερη περιοχή μύριζε από την πρώτη στιγμή «μπαρούτι».
(Φωτογραφία αρχείου)
Δείτε επίσης
- Στην απεργία της Πρωτομαγιάς και οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Ηρακλείου
- Πυρά αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς τους πολίτες
- Βούτες-Λέκκας:«Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη - Μην μείνετε στα σπίτια σας αν έχουν ρωγμές»
- Τι θα γίνει με τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Ανακοινώθηκε παράταση - Πότε λήγει η προθεσμία
Σχετικά άρθρα
- Την Πέμπτη απολογείται στον ανακριτή ο δράστης της ανθρωποκτονίας στο Πετροκεφάλι
- Μεσαρά: Ξύπνησαν μνήμες απο το φονικό με τις μαγκούρες
- Ανώγεια: Tι ισχυρίζονται οι αυτόπτες μάρτυρες και οι συγγενείς
- Ανώγεια: Νέα στοιχεία από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης
- Ανώγεια: Προφυλακιστέος ο 29χρονος -Συγκλόνισε η απολογία του