Ισόπαλοι ΑΟΤ και Χερσόνησος στο Τυμπάκι

Φώτο: mesaralive
Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν ΑΟΤυμπακίου και Χερσόνησος στο γήπεδο του Τυμπακίου, για την 9η αγωνιστική του ομίλου ανόδου της Α1 ΕΠΣΗ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με το τέρμα του Μπερουασβίλι. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν με τον Χαρατσή στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης να φέρουν το ματς στα ίσα, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσαν, όπου στο 82ο λεπτό ο Μαραβελάκης σκόραρε και έδωσα προβάδισμα στην Χερσόνησο. Όμως άμεσα αντέδρασαν οι γηπεδούχοι και με τον Μαρακομιχελάκη έφτασαν στην ισοφάριση, όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΟΤ: Μυλωνάκης, Γαργανουράκης (84' λ.τρ. Νιολάκης), Χριστοδουλάκης, Φλορένς, Θαμνόπουλος, Τριάντης (64' Πολυχρονάκης), Μπερουασβίλι, Αναγνωστάκης, Μαραγκάκης Α., Παπαδομανωλάκης, Μαρακομιχελάκης Ν.
Χερσόνησος: Έντρι, Φράγκος, Μασέλης, Αποστολάκης, Φθενάκης, Χαλκιαδάκης, Καπετανάκης (70' Μαραβελάκης), Μήτρου, Χαρατσής, Παπαδάκης (61' Σεράινινγκ), Τεπετός (80' Ανωγειανάκης).
Prismasport.gr
Δείτε επίσης
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 64-90: Πέρασε στους τελικούς και πάει στο Final Four
- Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς της GBL και ετοιμάζει βαλίτσες για το Άμπου Ντάμπι
- Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2025: Πρόγραμμα, τελετουργικό και δράσεις
- Kύπελλο Ελλάδος: “Ασπρόμαυρη απόβαση” στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό
- Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών